Veelgestelde vragen

Inschrijving 2021

Wanneer gaat de inschrijving open?
Op dinsdag 1 juni opent de inschrijving. Deelnemers die recht hebben op 50% korting, deelnemers die stonden ingeschreven in 2019, ontvangen op 31 mei een kortingscode.
Wat zijn de inschrijfkosten?
De tarieven vind je hier. 
 
Let op: er is geen inschrijving mogelijk op zaterdag 21 en/of zondag 22 augustus.
Ik heb recht op een kortingscode, hoe werkt dit precies?
Alle deelnemers die stonden ingeschreven voor de editie van 2019 ontvangen een 50% kortingscode voor de editie van 2021. Deze kortingscode ontvang je op 31 mei via de mail.
De startbewijzen voor deelnemers met een kortingscode worden tot 15 juni gereserveerd. Het is mogelijk om de code ook na 15 juni nog te gebruiken, maar dan worden de startbewijzen niet langer gereserveerd en dan geldt vol = vol.
De kortingscode is alleen geldig voor de editie van 2021. Indien je ervoor kiest om hier geen gebruik van te maken vervalt de code.
Ik heb geen e-mail gehad over de kortingscode.
Op 31 mei sturen wij een e-mail naar alle deelnemers die in 2019 stonden ingeschreven voor het Soester Wandelweekend en daarom recht hebben op een kortingscode. Heb je geen e-mail ontvangen check dan jouw spam folder of ongewenste e-mail.

Als de e-mail ook daar niet terug te vinden is, neem dan contact met ons op via dit contactformulier.
Hoe kan ik inschrijven?
  1. Ga naar de website
  2. Kies voor Inschrijven 
  3. Doorloop alle stappen van het inschrijfformulier
  4. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw inschrijving. Via de link Open dashboard kun je jouw inschrijving beheren.
Ik heb me ingeschreven voor het Soester Wandelweekend, wat nu?
In de week voor het evenement ontvang je uitgebreide informatie over jouw deelname per e-mail.
 
Let op! Het is mogelijk dat de nieuwsbrief met informatie in jouw spam-box of ongewenste e-mail terecht komt. Controleer daarom ook jouw spam-box of ongewenste e-mail.
Ik sta al ingeschreven, maar wil nog een wandelshirt bestellen. Kan dat?
Ga naar Open Dashboard in jouw bevestigingsmail. Open jouw registratie en kies voor ‘Extra’s bestellen’.
Hoe ontvang ik mijn wandelshirt?
Je ontvangt uiterlijk donderdag voor het evenement een bon waarmee je jouw wandelshirt op het Gildeterrein (bij de start) op kan halen.
Wat is de startlocatie?
De start- en finishlocatie is op het Gildeterrein in Soest.
Hoe kan ik de startlocatie bereiken?
Lees hier meer over de bereikbaarheid.
Waar vind ik de Helpdesk?
De Helpdesk vind je bij de startlocatie.
Ik wil eerder/later starten, mag dat?
Je kunt alleen op de aangegeven starttijden starten. 

In verband met de huidige maatregelen starten we met tijdsloten. Dit zorgt voor voldoende spreiding bij de start, op de route, bij de verzorgingsposten en bij de finish.
 
Indien je met iemand wilt lopen die op een ander tijdstip start, spreek dan verderop op de route met elkaar af om opstoppingen te voorkomen.
Ik wil mijn afstand wijzigen, kan dat?
Je kan voor de start van het evenement kiezen voor een kortere afstand.
 
Bij de Helpdesk kan je jouw stempelkaart omruilen.
 
Let op! Een langere afstand is dus niet mogelijk! En je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld.
Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Als je niet mee kunt of wilt doen, dan kun je jouw inschrijving aan iemand anders overdragen. Hoe dat gaat, zie je bij de vraag over ‘overdragen’.

Leden van Le Champion kunnen hun inschrijving annuleren en krijgen t/m 10 juli 2021 hun inschrijfgeld (min administratiekosten) terug. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.
Hoe kan ik mijn inschrijving overdragen aan iemand anders?
Ga naar Open Dashboard in jouw bevestigingsmail.

In het dashboard klik je op jouw Ticket. Vul bij Toewijzen het e-mailadres in van de persoon aan wie je jouw aankoop en/of startbewijs wilt toewijzen.

Je kunt jouw inschrijving t/m 20 augustus toewijzen aan iemand anders. De overdracht is voor eigen risico. Le Champion bemiddelt hier niet in.

Afgelasting en coronamaatregelen 2021

Wat gebeurt er als het Soester Wandelweekend 2021 wordt afgelast?
Indien het Soester Wandelweekend wordt afgelast dan ontvangt de deelnemer restitutie van de inschrijfgelden, minus de door Le Champion reeds gemaakte kosten ter voorbereiding op het evenement.
Vindt het Soester Wandelweekend in aangepaste vorm plaats?
Het is mogelijk dat de editie van 2021 in een aangepaste vorm zal plaatsvinden. We houden hiervoor nauwlettend de actuele ontwikkelingen in de gaten en zullen jouw informeren indien nodig.
Welke coronamaatregelen worden er getroffen?
In verband met de huidige maatregelen starten we in tijdsloten van 10 minuten. Dit zorgt voor voldoende spreiding bij de start, op de route, bij de verzorgingsposten en bij de finish.
Eventuele andere maatregelen zijn afhankelijk van de situatie in augustus. We zullen de dan geldende maatregelen nadrukkelijk volgen en jouw over informeren.
Is een mondkapje verplicht?
Op dit moment geldt er geen mondkapjesplicht in de buitenlucht. We volgen hiervoor nauwlettend de actuele ontwikkelingen en zullen de jouw hierover tijdig informeren, mocht deze maatregel van toepassing zijn.
Moet ik mijn eigen eten en drinken meenemen op de route?
Indien het past binnen de op dat moment geldende maatregelen zullen er tijdens het evenement voldoende verzorgingsposten onderweg zijn en dan is dit niet nodig.

Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan direct een bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.

Stuur ons een bericht

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen