Inschrijven

Heerlijk wandelen tijdens het Soester Wandelweekend door de afwisselende omgeving van Soest & Baarn. De routes van het Soester Wandelweekend brengen jou over landgoed De Paltz, langs Paleis Soestdijk en door duinen, heide, bossen en Vliegbasis Soesterberg: genoeg om je over te verwonderen! Samen met Rotaryclub Soest-Baarn organiseert Le Champion de vierde editie van dit wandelevenement. Dagelijks kun je kiezen voor een wandeltocht van 10, 20 of 30 km. Door de verschillende afstanden kan iedereen mee wandelen. Voor het tweede jaar is er op de zondag een rolstoelvriendelijke route van 3,5 km. Ook geschikt voor gezinnen met jonge kinderen!

De 4de editie van het Soester Wandelweekend vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 augustus 2021.

Kies je voor een weekendinschrijving, dan wandel je twee dagen dezelfde afstand. Wil je twee dagen meewandelen, maar een verschillende afstand per dag wandelen? Dat kan ook, maar kies dan voor twee keer een daginschrijving.

2 dagen wandelen

21 & 22 augustus
Houd mij op de hoogte1 dag wandelen

Zaterdag 21 augustus
Houd mij op de hoogte

1 dag wandelen

Zondag 22 augustus
Houd mij op de hoogte
Inschrijven groepen

Voor bedrijven en vriendengroepen is er nu de mogelijkheid om je als groep in te schrijven. Zo kun je heel makkelijk in één keer al je wandelmaatjes inschrijven. Groepsinschrijving is mogelijk vanaf 5 personen.

Extra te bestellen bij jouw inschrijving


Wandelshirt

Binnenkort te bekijken
Houd mij op de hoogte


Le Champion lidmaatschap

€ 32,-
Meer over het lidmaatschap

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen