Inschrijven en tarieven

Heerlijk wandelen tijdens het Soester Wandelweekend door de afwisselende omgeving van Soest & Baarn. De routes van het Soester Wandelweekend brengen jou over landgoed De Paltz, langs Paleis Soestdijk en door duinen, heide, bossen en Vliegbasis Soesterberg: genoeg om je over te verwonderen! Dagelijks kun je kiezen voor een wandeltocht van 10, 20 of 30 km.

De inschrijving voor de 5e editie van het Soester Wandelweekend op zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2023 opent halverwege januari 2023. 

2 dagen wandelen

20 & 21 augustus

Inschrijving gesloten1 dag wandelen

Zaterdag 20 augustus

Inschrijving gesloten

1 dag wandelen

Zondag 21 augustus

Inschrijving gesloten
Tarieven

10 km (1 dag) € 11,-
20 km (1 dag)  € 13,50
30 km (1 dag)€ 16,-
10 km (weekend) € 17,50
20 km (weekend) € 21,50
30 km (weekend)€ 25,50
3,5 km (rolstoelvriendelijke route, begeleider gratis, zondag)€ 6,00
* Prijzen zijn per persoon

Bij de inschrijving is inbegrepen

Routes door het prachtige landschap en unieke natuurgebieden van Soest en Baarn
Historische bezienswaardigheden
10, 20 of 30 km
Voel je fit én energieker door lekker te wandelen
Geschikt voor elk niveau

Extra te bestellen bij jouw inschrijving


Wandelshirt

€ 12,50
Meer informatie


Le Champion lidmaatschap

€ 32,-
Meer over het lidmaatschap

Parkeerkaart
Rondom de start- en finishlocatie van het Gildeterrein geldt een parkeerverbod. Daarom is het handig om een parkeerkaart aan te schaffen, zodat je zeker bent van een parkeerplek. De kosten hiervoor voor één dag zijn € 5,- en voor het gehele weekend € 8,-. Je kunt jouw parkeerkaart bestellen tijdens jouw inschrijving.
Inleg voor herinneringsspeld
Na afloop ontvang je een mooie herinneringsspeld als herinnering aan jouw wandelprestatie. Geef jouw herinnering aan het Soester Wandelweekend een extra persoonlijk karakter en kies voor de mogelijkheid om jouw herinneringsspeld te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam. 

Bestel deze unieke extra service bij jouw inschrijving en je ontvangt kort na het Soester Wandelweekend jouw persoonlijke gegraveerde herinneringsspeld, die precies in de herinneringsspeld past. Je betaalt dan slechts € 5,50 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de inleg voor de herinneringsspeld alsnog bestellen? Dan kun je hier een nabestelling plaatsen. Bij nabestelling zijn de kosten € 6,50 (incl. verzendkosten) per inleg voor de herinneringsspeld.
Donatie aan Team Uitbehandeld
Team Uitbehandeld is het goede doel van het Soester Wandelweekend. TeamUitbehandeld.nl heeft zich tot doel gesteld om bestaande informatie voor iedereen makkelijker vindbaar te maken. Wij willen een vertrekpunt zijn op de zoektocht naar passende antwoorden - een koppelstation voor vraag en aanbod en zo zorgen, dat iedereen vindt wat zij/ hij zoekt zo dat de palliatieve fase zo veel mogelijk gericht kan zijn op kwaliteit van de resterende tijd van leven.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen