Inschrijven en tarieven

Heerlijk wandelen tijdens het Soester Wandelweekend door de afwisselende omgeving van Soest & Baarn. De routes van het Soester Wandelweekend brengen jou over landgoed De Paltz, langs Paleis Soestdijk en door duinen, heide, bossen en Vliegbasis Soesterberg: genoeg om je over te verwonderen! Dagelijks kun je kiezen voor een wandeltocht van 10 of 20 km. De 3e editie van het Soester Wandelweekend vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 augustus 2021.

Kies je voor een weekendinschrijving, dan wandel je twee dagen dezelfde afstand. Wil je twee dagen meewandelen, maar een verschillende afstand per dag wandelen? Dat kan ook, maar kies dan voor twee keer een daginschrijving.

De inschrijving voor het Soester Wandelweekend 2021 is gesloten!
Routes door het prachtige landschap en unieke natuurgebieden van Soest en Baarn
Historische bezienswaardigheden
10 of 20 km
Voel je fit én energieker door lekker te wandelen
Geschikt voor elk niveau
2 dagen wandelen

21 & 22 augustus
Inschrijving gesloten1 dag wandelen

Zaterdag 21 augustus
Inschrijving gesloten 

1 dag wandelen

Zondag 22 augustus
Inschrijving gesloten
Tarieven

10 km (1 dag) € 10,-
20 km (1 dag)  € 12,50
10 km (weekend) € 16,-
20 km (weekend) € 20,-
* Prijzen zijn per persoon
Corona maatregelen
Voor een veilig en verantwoord evenement hebben wij een aantal maatregelen die gelden tijdens het Soester Wandelweekend. Wij vragen deelnemers hier rekening mee te houden. Zo kunnen we allemaal zorgeloos genieten van een sportieve dag.            
Maatregelen
  • Was/ontsmet regelmatig je handen;
  • Schud geen handen;
  • Houdt 1,5 meter afstand van anderen;
  • Blijft thuis bij klachten en laat je direct testen;
  • Volg de aanwijzingen van de organisatie op;
  • Hoest of nies in je elleboog;
  • Draag een mondkapje op plekken waar dat moet
  • Kom niet eerder/later dan je aangegeven starttijd

Extra te bestellen bij jouw inschrijving


Wandelshirt

€ 12,50
Meer informatie


Le Champion lidmaatschap

€ 32,-
Meer over het lidmaatschap

Parkeerkaart
Rondom de start- en finishlocatie van het Gildeterrein geldt een parkeerverbod. Daarom is het handig om een parkeerkaart aan te schaffen, zodat je zeker bent van een parkeerplek. De kosten hiervoor voor één dag zijn € 5,- en voor het gehele weekend € 8,-. Je kunt jouw parkeerkaart bestellen tijdens jouw inschrijving.
Inleg voor herinneringsspeld
Na afloop ontvang je een mooie herinneringsspeld als herinnering aan jouw wandelprestatie. Geef jouw herinnering aan het Soester Wandelweekend een extra persoonlijk karakter en kies voor de mogelijkheid om jouw herinneringsspeld te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam. 

Bestel deze unieke extra service bij jouw inschrijving en je ontvangt kort na het Soester Wandelweekend jouw persoonlijke gegraveerde herinneringsspeld, die precies in de herinneringsspeld past. Je betaalt dan slechts € 5,50 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de inleg voor de herinneringsspeld alsnog bestellen? Dan kun je hier een nabestelling plaatsen. Bij nabestelling zijn de kosten € 6,50 (incl. verzendkosten) per inleg voor de herinneringsspeld.
Donatie aan Team Uitbehandeld
Team Uitbehandeld is het goede doel van het Soester Wandelweekend. TeamUitbehandeld.nl heeft zich tot doel gesteld om bestaande informatie voor iedereen makkelijker vindbaar te maken. Wij willen een vertrekpunt zijn op de zoektocht naar passende antwoorden - een koppelstation voor vraag en aanbod en zo zorgen, dat iedereen vindt wat zij/ hij zoekt zo dat de palliatieve fase zo veel mogelijk gericht kan zijn op kwaliteit van de resterende tijd van leven.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen