Extra’s bij inschrijven

Volop genieten van de natuur die Soest & Baarn rijk is. Dat is waar het allemaal om draait tijdens de allereerste editie van het Soester Wandelweekend. 

Inbegrepen bij jouw inschrijving

Wij zorgen ervoor dat het jou aan niets ontbreekt. Uiterlijk een week voor het wandelevenement krijg je jouw startbewijs en stempelkaart thuisgestuurd . Maar er komt nog meer, want bij wandelen hoort ook lekker smullen! Wat dacht je van een typische lekkernij uit Soest? Er zijn diverse stempelposten waar jij kunt eten en drinken. En bij de finish uiteraard staan wij op jou te wachten met die felbegeerde medaille en wandelsticker! 

Bij jouw inschrijving is inbegrepen: 

 • Voor de start
  Startbewijs en deelnemersinformatie (o.a. programma en een stempelkaart)
 • Onderweg
  Volledig uitgepijlde routes, uitgebreide verzorging bij stempelposten en medische voorzieningen.
 • Na de finish
  Massage, herinneringsmedaille en social media service.

Extra opties

Wil je jouw Soester Wandelweekend beleving helemaal compleet maken? Kijk dan snel voor de extra opties! 

Wandelshirt
Je bestelt het wandelshirt voor slechts €12,50 tijdens jouw inschrijving voor het Soester Wandelweekend. Tijdens het evenement zijn er – zolang de voorraad strekt – ter plekke nog wandelshirts te koop voor €15,00 per shirt. Door zijn ademende werking wordt dit drypower shirt niet vochtig, voelt heerlijk zacht en comfortabel aan, krimpt niet en hoeft niet gestreken te worden. Voor het eerste jaar is gekozen voor een unisex shirt verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL. 

Wanneer je bij jouw inschrijving een wandelshirt hebt besteld, kun je deze op 18 en 19 augustus afhalen bij de start- en finishlocatie in de Gildetent. 

Parkeren

Rondom de start- en finishlocatie van het Gildeterrein geldt een parkeerverbod. Daarom is het handig om een parkeerkaart aan te schaffen, zodat je zeker bent van een parkeerplek. De kosten hiervoor voor één dag zijn €5,- en voor het gehele weekend €8,-.
Deze inkomsten worden gedoneerd aan het goede doel

Medaille-inleg

Na afloop ontvang je een mooie medaille als herinnering aan jouw wandelprestatie. Geef jouw herinnering aan het Soester Wandelweekend een extra persoonlijk karakter en kies voor de mogelijkheid om je medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam. 

Bestel deze unieke extra service bij jouw inschrijving en je ontvangt kort na het Soester Wandelweekend jouw persoonlijke gegraveerde medaille-inleg, die precies in de medaille past. Je betaalt dan slechts €5,50 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille-inleg alsnog bestellen? Dan kun je hier een nabestelling plaatsen. Bij nabestelling zijn de kosten €6,50 (inclusief verzendkosten) per medaille-inleg.
Zodra het ontwerp klaar is, zullen we een foto van de medaille op de website plaatsen. 

Extra opties

 • Lid worden Le Champion;
  Ben jij een échte wandelfan en wil jij de mooiste natuurplekjes ontdekken? Word dan lid van Le Champion en ontvang 10x per jaar het Le Champion magazine, korting bij diverse speciaalzaken. Daarnaast kun jij als Le Champion lid eerder starten bij het Soester Wandelweekend. 
 • Vrijwillige bijdrage aan Stichting Semmy