Wandelshirt

Wandel jij het Soester Wandelweekend in stijl met dit mooi shirt? Bestel het speciale wandelshirt bij je inschrijving.

Voor het Soester Wandelweekend is een uniek wandelshirt ontworpen. Het betreft een technisch shirt, dat niet vochtig wordt door de ademende werking. We hebben gekozen om beide dagen te visualiseren in de kenmerkende aspecten van de wandeldag. In Soest de mooi heide en duinen, in Baarn onder andere het bos en Paleis Soestdijk. Daarnaast is het shirt ook nog eens gemaakt van gerecyclede petflessen, mooi duurzaam!

Je kunt het shirt voor slechts € 12,50 per stuk incl. BTW bestellen bij inschrijving. Je kunt kiezen uit een getailleerd damesmodel (S t/m XXL) of een herenmodel (S t/m XXL).  

Wanneer je bij inschrijving een wandelshirt hebt besteld, dan kun je deze afhalen op het Gildeterrein (bij de start) op vertoon van de jouw unieke QR code.

Zolang de voorraad strekt zijn er op de dag zelf bij de start en finish ook nog shirts te koop voor € 15,- per stuk incl. BTW.

Je kunt kiezen uit de verschillende maten:
Dames – S (36), M (38), L (40), XL (42) en XXL (44)
Heren – S, M, L, XL en XXL
 
Wandelshirt Soester Wandelweekend Wandelshirt Soester Wandelweekend

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen