Wandelshirt

Het ontwerp van het nieuwe wandelshirt van het Soester Wandelweekend is bekend! We hebben gekozen om beide dagen te visualiseren in de kenmerkende aspecten van de wandeldag. In Soest de mooi heide en duinen, in Baarn onder andere het bos en Paleis Soestdijk. Daarnaast is het shirt ook nog eens gemaakt  van gerecyclede petflessen, mooi duurzaam!

Dus wil jij in stijl wandelen door de mooie natuur van Soest en Baarn? Bestel het speciale wandelshirt bij je inschrijving, deze is geopend vanaf maandag 21 februari om 09:00. 

Voor het Soester Wandelweekend is er een origineel wandelshirt ontworpen. Het betreft een technisch shirt, dat niet vochtig wordt door de ademende werking. 

Je kunt het shirt voor slechts € 12,50 per stuk incl. BTW bestellen bij inschrijving. Je kunt kiezen uit een getailleerd damesmodel (S t/m XXL) of een herenmodel (S t/m XXL).  

Wanneer je bij inschrijving een wandelshirt hebt besteld, dan kun je deze op het Gildeterrein (bij de start) op vertoon van de bon afhalen.

Je kunt kiezen uit de verschillende maten:
Dames – S (36), M (38), L (40), XL (42) en XXL (44)
Heren – S, M, L, XL en XXL
 
Wandelshirt Soester Wandelweekend Wandelshirt Soester Wandelweekend

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen