• Wandelmenu

Wandelmenu

Speciaal voor deelnemers aan het Soester Wandelweekend bieden diverse restaurants in en rondom Soest-Baarn een speciaal Soesterwandelmenu. Op 18 en 19 augustus kun je genieten van het Soester wandelmenu op vertoon van jouw stempelkaart. Lees hieronder meer informatie over de deelnemende restaurants. 

Restaurant Royal Parc

Koken met groenten in de hoofdrol! Het restaurant staat vanaf nu voor 80% groenten en 20% vis of vlees. Groenten zijn gezond, veelzijdig en vol verschillende kleuren, texturen, geuren, vormen en smaken en maken daarom heerlijke gerechten.

In het restaurant kun je genieten van gerechten met seizoensgebonden lokale groenten en fruit met alle hun eigen inspiratiebron, zoals de Hollandse landschappen. Ontdek verrassende combinaties, want er zijn met groenten oneindig veel mogelijkheden waarbij de chefs al hun creativiteit kwijt kunnen. Ontdek het aardse van de paddenstoelen, de verfijning van de asperges, het delicate van de artisjok en de biologische wortels!

Schuif na jouw wandeling aan bij het Hilton en geniet van een heerlijk wandelmenu. Om een reservering te maken, kun je bellen met 035 603 8383.

 

Restaurant De Korte Duinen

Restaurant De Korte Duinen is de ideale uitgangsbasis voor uw wandel- of fietstocht. Rustiek gelegen nabij de Soester bossen, landerijen en zandverstuivingen. Een gezellig familierestaurant met een ruime menukeuze, een kinderspeelhoek en een zonnig terras waarmee het restaurant vorig jaar op de 19e plek stond in de Terras top 100. 

Na een mooie wandeling kun je hier genieten van een heerlijk Soester Wandelmenu en napraten over jouw bijzondere dag.  Voor €25,- krijgen gasten een driegangendiner met een welkomstdrankje en een koffie/thee ter afsluiting.

Reserveren kan via 035 60 13720 of info@dekorteduinen.nl.

 

 

 

 

 


Grand Café SOESTDIJK

Grand Café SOESTDIJK ligt vlakbij het welbekende paleis, heeft een sfeervol interieur en misschien wel het mooist gelegen terras van Soest. Attente en zeer vriendelijke bediening in combinatie met een kwalitatief goede keuken, waar wordt gewerkt met verse producten en zoveel mogelijk huisgemaakte bereidingen, biedt het recept voor een heerlijke avond uit! voor €25 mogen gasten zelf een driegangendiner samenstellen van de menukaart. 

Reserveren kan via 035 60 12727 of info@grandcafesoestdijk.nl of ga naar de reserveringsmodule op onze website grandcafesoestdijk.nl/resengo.

Restaurant Het Witte Huis

In Restaurant Het Witte Huis voelen mensen zich meteen thuis dankzij het gastvrije ontvangst en de warme inrichting van het restaurant en het terras. De menukaart van het luxe à la carte restaurant bestaat uit gerechten uit de Franse en Mediterrane keuken, waar alles met pure en verse ingrediënten wordt bereid.

Speciaal voor het Soester Wandelweekend is er voor deelnemers een proeverij samengesteld. Met deze proeverij geniet jij met twee personen van diverse kleine gerechten, die op een plank worden geserveerd. Eindig jouw wandeling bij Restaurant Het Witte Huis en geniet hier van een heerlijk diner. Om zeker te zijn van een tafel kun je reserveren via 033 – 43 28 255 of mail naar info@fletcherhotelhetwittehuis.nl.

Restaurant de Soester Duinen

Tijdens het Soester Wandelweekend is de Soester Duinen de perfecte uitvalbasis. Of je nu 10, 20 of 30 kilometer hebt gewandeld, uitrusten en bijtanken kan bij restaurant de Soester Duinen! Bij mooi weer kun je op het fijne terras met jouw wandelpartner napraten over de prachtige natuur die Soest te bieden heeft en anders binnen in de gezellige brasserie. Voor de wandelaars is er een speciaal Soester Wandelmenu samengesteld met de beste en mooiste producten die het seizoen en de regio te bieden hebben. 

Alvast reserveren voor een tafel? Dat kan via www.soesterduinen.nl/reserveer-nu/

Grand Café De Lindenhof

Je kunt hier binnenlopen en lunchen, dineren, werken, borrelen, bladeren, happen, relaxen, hangen, vergaderen, kletsen, ontmoeten, lezen, internetten, bierleuten en na – duinen… ÉN speciaal voor jou als sportieve wandelaar hebben wij tijdens het Soester Wandelweekend een 3 gangen menu voor maar €25 p.p. Kies drie gangen van ons “wandelmenu” en praat na over het mooie Soest in een gezellige ongedwongen sfeer.

Wil je reserveren? bel dan gerust even op naar 035-7400074 en vermeld dat je deelnemer bent van het wandelweekend. voor meer info zie onze website www.grandcafedelindenhof.nl

Alleen zin in een glas wijn of een speciaal bier? Ook dan ben je van harte welkom!

Eetvilla

De Eetvilla in Soest is een restaurant met een warme huiselijke sfeer, eigentijds interieur, moderne keuken waar klassieke gerechten met een eigentijdse twist worden geserveerd. Het is gelegen aan de doorgaande weg van Soest naar Soesterberg, op slechts 15 minuten van Amersfoort en Baarn.

Voor het Soester Wandelweekend is er een speciaal Soester wandelmenu samengesteld. Geniet van een 3 gangen keuzediner inclusief koffie en/of thee met lekkers na voor €34.75 p.p. Geniet na een prachtige wandeling van een heerlijke diner.

Reserveren kan online | graag bij de reservering aangeven dat het om het wandelarrangement gaat. Bellen kan natuurlijk ook op 035-6012706.

Restaurant Vuur

Gelegen in de Baarnse bossen, naast het Kasteel de Hooge Vuursche, ligt Restaurant Vuur. Na een prachtige wandeldag staat er voor jou een professioneel en gemotiveerd team klaar om jou een mooie middag of avond te geven. De keuken laat zich het beste omschrijven als Frans/Oosters, maar naast de reguliere kaart is eer ook vaak een leuk thema. Je bent van harte welkom op 17 en 18 augustus. 

Kom je tijdens het Soester Wandelweekend bij ons dineren, en heb je van tevoren gereserveerd, dan ontvang je een glas Cava met twee amuses van het huis aan het begin van het diner.

Reserveren kan via www.restaurantvuur.nl, geef dan aan dan je deelneemt aan het Soester Wandelweekend, of telefonisch via: 035-5432600.