• Verblijfsarrangement

Verblijfsarrangement

Combineer jouw deelname aan het Soester Wandelweekend met een weekend weg en het Soester Wandelmenu. Met een verblijfsarrangement kun je het hele weekend genieten van Soest en omgeving.

Duynparc Soest

Kom na een dag wandelen tot rust in Duynparc Soest. Met een heerlijk Soester Wandelarrangement maak je jouw wandelweekend helemaal compleet. Duynparc Soest is recreëren op hoog niveau met de Soester Duinen als achtertuin, om de hoek het Bosbad, Dierenpark Amersfoort en dan natuurlijk het onlangs geopende Nationale Militair Museum, dat op nog geen 6 kilometer van het park ligt. 

Kijk voor meer informatie op de website.

 

 


Hilton Royal Parc Soestduinen

Hilton Royal Parc Soestduinen is gelegen midden in de natuur. Het hotel (met 113 kamers) ligt in de serene bossen, met uitzicht op een negen-hole golfbaan met putting green en driving range. Alle kamers beschikken over kamerhoge ramen en een eigen balkon.
Het hotel heeft een Health Club met een binnenzwembad, fitnessfaciliteiten, Turks stoombad, Finse sauna en zonnebank. Gasten kunnen tijdens een verblijf in de Health Club een massage, schoonheidsbehandeling, personal training of bootcampsessie boeken. Het hotel biedt fietsverhuur en er zijn wandel- en joggingpaden door de bossen en de duinen. Na een dag wandelen kun je in het Hilton weer goed tot rust komen.

Kijk voor meer informatie op de website.

Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum

Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum is centraal gelegen en beschikt over een groot eigen landgoed. Tussen al dit groen bieden zij goede faciliteiten in een verzorgde accommodatie. Maak van het Soester Wandelweekend een weekend weg bij Woudschoten. Hier kun je je weer opladen voor de volgende dag!

Kijk voor meer informatie op de website.

Stayokay

Op 22 plekken in Nederland zijn Stayokay-locaties te vinden. Eigentijdse hostels gelegen op de allermooiste plekjes. Duurzaam ondernemen is daar bekend terrein; het zit verweven in de organisatie en is zichtbaar in alle hostels. Kom hier heerlijk tot rust na een mooie wandeling door Soest en omgeving.  Het hostel beschikt over kamers voor twee, drie en zes personen. Reserveren voor de goedkoopste kamers van Soest doe je simpel via de website. Wacht niet te lang met reserveren, want er zijn slechts een paar plaatsen beschikbaar.  

Kijk voor meer informatie op de website