Verblijf

Combineer jouw deelname aan het Soester Wandelweekend met een weekend weg en het Soester Wandelmenu. Met een verblijfsarrangement kun je het hele weekend genieten van Soest en omgeving.


Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Centraal op de Utrechtse Heuvelrug ligt Kontakt der Kontinenten. De knusse hotelkamers van het, in het groen gelegen, hotel bevinden zich in twee bijzondere en historische panden. Een voormalig missiehuis met fraaie glas-in-loodramen en klooster Cenakel met indrukwekkende wandschilderingen van Joan Collette. In beide gebouwen zijn diverse zitjes en lounges waar je boeken, tijdschriften en gratis koffie- en theefaciliteiten vindt.

Op de dag van aankomst geniet je van een werelds driegangenmenu. Is het lekker weer? Dan bent je van harte welkom op het terras of om te relaxen in een van de zitzakken of hangmatten. Letterlijk even tot rust komen na een dag wandelen, opladen voor de volgende dag en genieten van wereldse gastvrijheid. En na een overnachting in een van de heerlijke bedden kun je de volgende ochtend uitgerust genieten van het ontbijtbuffet in ‘KonneKt restaurant, bar en lounge’. Welkom bij Kontakt der Kontinenten!

Meer informatie


Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum

Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum is centraal gelegen en beschikt over een groot eigen landgoed. Tussen al dit groen bieden zij goede faciliteiten in een verzorgde accommodatie. Maak van het Soester Wandelweekend een weekend weg bij Woudschoten. Hier kun je je weer opladen voor de volgende dag!

Meer informatie


Duynparc Soest

Kom na een dag wandelen tot rust in Duynparc Soest. Heerlijk bijkomen op je eigen terrasje bij je accommodatie of lekker relaxen op je kampeerplek. Na de wandeling een verfrissende duik in het zwembad en daarna genieten van een hapje en drankje in restaurant Duynhuys.

Meer informatie


Stayokay

Op 22 plekken in Nederland zijn Stayokay-locaties te vinden. Eigentijdse hostels gelegen op de allermooiste plekjes. Duurzaam ondernemen is daar bekend terrein; het zit verweven in de organisatie en is zichtbaar in alle hostels. Kom hier heerlijk tot rust na een mooie wandeling door Soest en omgeving. Het hostel beschikt over kamers voor twee, drie en zes personen. Reserveren voor de goedkoopste kamers van Soest doe je simpel via de website. Wacht niet te lang met reserveren, want er zijn slechts een paar plaatsen beschikbaar.

Meer informatie


Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve is de perfecte locatie om mee te doen met het Soester Wandelweekend. Na jouw actieve dag kun je in het zwembad en infrarood sauna de spieren ontspannen of neerstrijken op een van de zonneterrassen in het park. ’s Avonds verwennen zij je graag met een drankje in de bar en een diner van de chef in restaurant Rexdaelder. Het uitgebreide ontbijtbuffet geeft jou de volgende dag voldoende energie om jouw wandelroute te vervolgen.

Tip: huur bij Hotel Ernst Sillem Hoeve een fiets om bij de start te komen en vraag naar de mogelijkheden voor wandel- en/of lunchpakketjes.

Meer informatie


Hotel de Witte Bergen

Hotel de Witte Bergen – Van der Valk Hilversum is gelegen in de Gooische natuur en biedt sfeervolle hotelkamers. Hier staan comfort en luxe voorop. Het hotel is omringd met bossen en heide en met verschillende wandelroutes en fietsroutes zijn deze gemakkelijk te verkennen. Speciaal voor het Soester Wandelweekend bieden zij een arrangement aan. Na een heerlijke dag wandelen kun je daar dineren in het restaurant of op het terras om vervolgens te ontspannen in jouw comfortabele hotelkamer.

Meer informatie

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen