Stempelkaart

Heb jij een vraag over jouw Soester Wandelweekend stempelkaart? Bekijk dan hieronder alle informatie over de stempelkaarten.
Wanneer ontvang ik de stempelkaart?
Uiterlijk donderdag 18 augustus 2022 ontvang jij jouw stempelkaart bij jou thuis op de deurmat.
Ik heb geen stempelkaart ontvangen
Heb jij nog geen stempelkaart ontvangen op de dag van het evenement? Geen paniek. Kom dan ruim voor de start met je bevestigingsmail naar de Helpdesk van Le Champion. Dit kan zowel via je mobiel of door een uitgeprinte versie mee te nemen. Dan ontvang jij van ons een reserve stempelkaart.

Let op! De stempelkaarten worden besteld en verstuurd in verschillende series. Het kan zijn dat jouw vriend of buurvrouw de stempelkaart al binnen heeft en jij nog niet.
Waar vind ik de Helpdesk bij het Soester Wandelweekend?
De Helpdesk vind je in de tent bij de start. Deze is op zaterdag geopend vanaf 8.00 uur.
Kan ik mijn afstand nog wijzigen?
Heb jij niet genoeg kunnen trainen of ben je geblesseerd geraakt en kan jij niet meer je gekozen afstand wandelen? Dan kun je tijdens het evenement kiezen voor een kortere afstand.

Je kunt je ontvangen stempelkaart omruilen bij de Helpdesk voor een stempelkaart van de gewenste kortere afstand. Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld. Let op! Een langere afstand is dus niet mogelijk!
Kan ik mijn registratie annuleren?
Als je lid bent van Le Champion kun je tot 6 weken van tevoren annuleren. Klik hier om je annulering aan ons door te geven. Vermeld hierbij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer. Ben je geen lid van Le Champion, dan kun je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra’s niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar.

We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere wandelaar. Dit kan via de vraag- en aanbodpagina op de website. Deze komt online wanneer de inschrijving is gesloten.
Ik wil mijn stempelkaart overdragen
Heb je iemand gevonden die jouw stempelkaart wil overnemen of die juist voor jou een stempelkaart in de aanbieding heeft, dan kun je tot vrijdag 19 augustus 11.59 uur de stempelkaart op een andere naam zetten. Overdragen kan via jouw persoonlijke dashboard in Atleta. Je kunt inloggen in jouw persoonlijke dashboard door op het poppetje te klikken in de menubalk op de website. Wanneer je ingelogd bent op jouw dashboard, kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier de naam en het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen