Start en finish

De start- en finishlocatie is op het Gildeterrein in Soest. Het wandelevenement vindt namelijk plaats in het weekend voorafgaande aan de jaarlijkse Gildefeesten. 

In de Gildetent (start- en finishlocatie) kun jij met je vragen terecht bij de Helpdesk, jouw wandelshirt ophalen bij de stand ‘Afhalen shirts’ of nog een wandelshirt kopen en zijn er verschillende horecavoorzieningen aanwezig.

Start

De starttijden per afstand zijn als volgt:
30 km | 8.00 - 10.00 uur
20 km | 8.30 - 10.30 uur
10 km | 9.00 - 11.00 uur
3,5 km (alleen op zondag) | 10.30 - 11.30 uur

Finish

Na de finish ontvang jij een mooie herinnering voor het succesvol volbrengen van één dag of een volledig Soester Wandelweekend. Daarnaast kun je hier ook een sticker voor jouw wandelboekje ontvangen ter herinnering aan deze zomerse wandeling door Soest en Baarn. De finish is open van 11.00 tot 17.00 uur. Wil je na de finish je spieren losmaken? Maak dan tussen 11.00 en 17.00 uur gebruik van de gratis massage.

Na afloop vier je jouw wandelprestatie met een finishfeest. In de Gildetent zijn er genoeg horecavoorzieningen aanwezig om na jouw prestatie de honger en dorst te stillen! Allemaal ingrediënten voor een fantastische afsluiting van een mooie wandeldag of mooi -weekend. 

Lees bij bereikbaarheid hoe je de start- en finishlocatie kunt bereiken.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen