• Overige informatie

Overige informatie

Wil je alles weten over de extra’s die wij aanbieden zoals de medische verzorging, massages, wandelexpo en het Soester wandelmenu? Lees dan snel verder. 

Wandelmenu

Speciaal voor deelnemers aan het Soester Wandelweekend bieden diverse restaurants in en rondom Soest & Baarn een speciaal driegangen Soester Wandelmenu voor slechts €25,- (exclusief drankjes). Van zaterdag 18 t/m zondag 19 augustus kun je genieten van het Soester Wandelmenu op vertoon van jouw stempelkaart. Bekijk hier de deelnemende restaurants. 

Wandel Expo

Wil je op de hoogte zijn van alle wandeltrends, wandelmode en lichamelijke verzorging? 
Bezoek dan zeker de Wandel Expo in de Gildetent op 18 & 19 augustus. 
Deze expo is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in de wandelsport en bruist van de gezelligheid en activiteiten. Ontmoet hier de partners van het Soester Wandelweekend en andere exposanten. 

Massage

Op de start- en finishlocatie in de Gildetent kunnen wandelaars
zich laten masseren tussen 11.00 en 17.00 uur. 
Een behandeling duurt circa 20 minuten.
In de wachtruimte bij de massage op de start- en finishplaatsen wordt gewerkt met een volgnummersysteem. 

 

Voorbereiding

Deelnemen aan het Soester Wandelweekend is leuk en gezond. Lees hier de redenen waarom wandelen zo goed voor je is. Voor, tijdens en na het evenement is het echter belangrijk goed stil te staan bij een aantal tips, om op een verantwoorde manier te genieten van het evenement. Lees hier hoe jij het beste kunt voorbereiden voor het Soester Wandelweekend. 

Medische verzorging

De medische begeleiding is in handen van het Rode Kruis. Het Rode Kruis is iedere dag aanwezig op de start- en finishplaatsen en onderweg bij diverse stempelposten en met mobiele posten. Het Rode Kruis werkt professioneel en gebruikt hiervoor ook een behandelformulier, waardoor op een zorgvuldige wijze een eventuele 
(vervolg) behandeling kan plaatsvinden. 

Heb je onderweg behoefte aan medische verzorging en bevind je
je niet bij een stempelpost, dan kun je in geval van nood het speciale telefoonnummer van het Rode Kruis bellen:
06-30819659.

Medaille inleg

Bij het Soester Wandelweekend ontvang je na afloop een mooie medaille als herinnering aan je prestatie. Om deze herinneringsmedaille een extra persoonlijk karakter te geven, bieden wij de mogelijkheid om je medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam.

Bestel deze unieke extra service bij jouw inschrijving en je ontvangt snel na het Soester Wandelweekend jouw persoonlijke gegraveerde medaille inleg, die precies in de medaille past. Je betaalt dan slechts € 5,50 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Dan kun je hier een nabestelling plaatsen. Bij nabestelling zijn de kosten € 6,50 (inclusief verzendkosten) per medaille inleg.

Bewoners

Woon jij in de regio Soest & Baarn en gaat de route van het Soester Wandelweekend langs jouw huis? Zorg dan dat je goed op de hoogte bent en lees alle informatie als bewoner. Klik hier voor een overzicht waar je kan zien op welk tijdstip en bij welke stempelpost de wandelaars zich bevinden gedurende het Soester Wandelweekend.