Meer info

Van de deelnemers tot de vrijwilligers en partners van het Soester Wandelweekend: écht voor iedereen is dit wandelevenement een belevenis. Wandel langs unieke bezienswaardigheden in de omgeving van Soest, geef je ogen en oren de kost door te genieten van de mooie natuur en muziekkoren op de routes en geniet volop. Op 21 & 22 augustus 2021 vindt de 4de editie plaats. 

Wandelmenu

Speciaal voor deelnemers aan het Soester Wandelweekend bieden diverse restaurants in en rondom Soest-Baarn een speciaal Soesterwandelmenu. Op 21 en 22 augustus kun je genieten van het Soester wandelmenu op vertoon van jouw stempelkaart. Klik hier voor meer informatie over de deelnemende restaurants.

Wandel Expo

Wil je op de hoogte zijn van alle wandeltrends, wandelmode en lichamelijke verzorging? Bezoek dan zeker de Wandel Expo in de Gildetent op 21 & 22 augustus. Deze expo is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in de wandelsport en bruist van de gezelligheid en activiteiten. Ontmoet hier de partners van het Soester Wandelweekend en andere exposanten.

Massage

Op de start- en finishlocatie in de Gildetent kunnen wandelaars zich laten masseren tussen 11.00 en 17.00 uur. Een behandeling duurt circa 20 minuten. In de wachtruimte bij de massage op de start- en finishplaatsen wordt gewerkt met een volgnummersysteem.

Medische verzorging

De medische begeleiding is in handen van het Rode Kruis. Het Rode Kruis is iedere dag aanwezig op de start- en finishplaatsen en onderweg bij diverse stempelposten en met mobiele posten. Het Rode Kruis werkt professioneel en gebruikt hiervoor ook een behandelformulier, waardoor op een zorgvuldige wijze een eventuele (vervolg) behandeling kan plaatsvinden. Heb je onderweg behoefte aan medische verzorging en bevind je je niet bij een stempelpost, dan kun je in geval van nood het speciale telefoonnummer van het Rode Kruis bellen: 06-30819659.

3,5 km route (Rolstoeltoegankelijk)

Op de zondag is er een route van 3,5 km die ook nog eens rolstoeltoegankelijk is. Zo kan iedereen genieten van het Soester Wandelweekend. Rolstoelgebruikers kunnen gratis een begeleider meenemen op de route. Onderweg kom je langs een speciale stempelpost en na afloop ontvangen jij en je begeleider een herinneringsspeld die jullie doet herinneren aan deze mooie dag. Daarnaast is de route ook geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. 

De start voor de 3,5 km route is tussen 10.30 en 11.30 uur. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen