Vrijwilligers

Hoe klein of groot een evenement van Le Champion ook is, ieder evenement is een succes door de betrokken vrijwilligers. Ook bij de derde editie van het Soester Wandelweekend zijn er veel vrijwilligers actief die ervoor zorgen dat jij iedere dag een onvergetelijke dag beleeft. Le Champion en alle vrijwilligers doen er alles aan om jou een glimlach op je gezicht te bezorgen tijdens het wandelen. Wil jij ook vrijwilliger worden bij een van de grotere sportorganisaties? 

Tijdens het Soester Wandelweekend worden de stempelposten bemand door vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat alle deelnemers een stempel krijgen gedurende het Soester Wandelweekend. De parcoursleiders zorgen ervoor dat de route goed en duidelijk is uitgepijld. Ook dit wordt gedaan door ervaren vrijwilligers. Natuurlijk zijn er op de start- en finishlocatie ook vrijwilligers aanwezig, die zorgen voor een goede doorstroming en natuurlijk de welverdiende medaille bij de finish. 

Klik hier voor verdere vragen over vrijwilligerswerk. 

Wil jij als vrijwilliger helpen?
Ja, ik wil graag helpen


Verenigingen die op deze manier ook bij Soester Wandelweekend betrokken willen worden, zijn van harte welkom. Zij ontvangen voor de inzet van hun vrijwilligers ook een vergoeding voor de clubkas.

Wil je de zaterdag, zondag of het gehele weekend gedurende het Soester Wandelweekend de sfeer proeven, meld je dan aan als vrijwilliger. In ons inroosteringssysteem kun je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren. Naast een hele gezellige dag, een lunchpakket en een aantal consumptiebonnen ontvangen alle medewerkers het speciale herinneringsshirt van het Soester Wandelweekend.

Ben jij al vrijwilliger? Meld je dan hier direct aan voor een dienst.