Goede doel

Bij het Soester Wandelweekend is het voor iedere deelnemer mogelijk zich in te zetten voor het goede doel. Dat kan door bij je online inschrijving een vrijwillige donatie te doen aan ons goede doel, de Levensclub.

De Levensclub

Voor wie is de levensclub?
Elk jaar krijgen 120.000 mensen de boodschap dat ze medisch zijn uitbehandeld. Een enorme klap. Ook voor hun naasten en omgeving. Ineens komt de dood dichterbij. Dat is niet niks. Tegelijk ben je nu misschien wel bewuster dan ooit bezig met het leven. Voor jou is er de Levensclub.

Wat is de levensclub?
De Levensclub is een platform met persoonlijke verhalen van lotgenoten en hun naasten. Waarin je jezelf herkent, die je troost geven, inspireren en een bron van informatie is. Dat doen we door verhalen te delen. Want met elk verhaal sta je minder alleen. En met elk verhaal laat je iets waardevols na.

Lokale goede doelen

Naast De Levensclub wordt er tijdens het Soester Wandelweekend ook geld ingezameld voor twee lokale goede doelen: Stichting Leergeld Soest-Baarn en Dierenzorg Eemland.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen