Goede doel

Wandel voor het goede doel

Stichting Semmy is het goede doel van het Soester Wandelweekend. Deze stichting zet zich volledig in voor kinderen met hersenstamkanker. Gelijktijdig met de inschrijving kan een vrijwillige bijdrage worden gedaan aan Stichting Semmy.

Jaarlijks krijgen ongeveer 10 kinderen in Nederland hersenstamkanker, oftewel Diffuus Intrinsiek Ponsglioom (DIPG). Stichting Semmy financiert het onderzoek naar hersenstamkanker (ponsglioom) bij kinderen. Dit onderzoek richt zich op het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van de overlevingskans van deze kinderen.

Stichting Semmy is opgericht naar aanleiding van het overlijden van Semmy. De frustratie is dat de genezingskans van een hersenstamtumor (DIPG / ponsglioom) nog steeds vrijwel 0% procent is en dat je als ouders van de één op de andere dag weet dat je kind tussen 2 en 12 maanden komt te overlijden. En dat terwijl bij andere vormen van kinderkanker de overlevingskans gelukkig is gestegen naar meer dan 70%.

Donaties via Pifworld

Pifworld is het online platform waar deelnemers makkelijk voor jouw goede doel in actie kunnen komen. Maar er kan nog veel meer. Jij als non-profit kan makkelijk projecten en events toevoegen, een community om je organisatie bouwen, vacatures plaatsen en samenwerken met scholen en bedrijven.

Steun een deelnemer of maak gratis jullie non-profit pagina aan. Zo kunnen jullie deelnemers direct in actie komen. Via Pifworld gaan alle donaties direct door naar de non-profit organisatie. Wij helpen je graag – neem voor meer informatie of vragen gerust contact op met Harmen via harmen@pifworld.com

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen