Goede doel

Wandel voor het goede doel

Het platform Teamuitbehandeld.nl is het goede doel van het Soester Wandelweekend.

Het is een harde boodschap als je te horen krijgt dat jij of een dierbare (naaste) is uitbehandeld. Iets wat je hoopt nooit te zullen mee maken. Dit slechte nieuws brengt naast veel verdriet, doorgaans veel vragen met zich mee. Vragen waarvan het soms moeilijk is om een goed antwoord op te vinden.

TeamUitbehandeld.nl heeft zich tot doel gesteld om bestaande informatie voor iedereen makkelijker vindbaar te maken. Wij willen een vertrekpunt zijn op de zoektocht naar passende antwoorden - een koppelstation voor vraag en aanbod en zo zorgen, dat iedereen vindt wat zij/ hij zoekt zo dat de palliatieve fase zo veel mogelijk gericht kan zijn op kwaliteit van de resterende tijd van leven.

Stichting TeamUitbehandeld.nl wil een overzichtelijk platform zijn waarop patiënten, partners, ouders en gezinsleden van patiënten die behoefte hebben aan hulp terecht kunnen. We willen het samen doen!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen