Start en finish

De start- en finishlocatie is op het Gildeterrein in Soest. Het nieuwe wandelevenement vindt namelijk plaats in het weekend voorafgaande aan de jaarlijkse Gildefeesten. 

In de Gildetent (start- en finishlocatie) kun jij met je vragen terecht bij de Helpdesk, jouw wandelshirt ophalen bij de stand ‘Afhalen shirts’ of nog een wandelshirt kopen en zijn er verschillende horecavoorzieningen aanwezig. 

Starttijden:
30 km: 8:00 – 10:00 uur
20 km: 8:30 – 10:30 uur
10 km: 9:00 – 11:00 uur

Finish
Na de finish ontvang jij een mooie herinnering voor het succesvol volbrengen van 1 dag of een volledig Soester Wandelweekend. Daarnaast kun je hier ook een sticker voor jouw wandelboekje ontvangen ter herinnering aan deze zomerse wandeling door Soest en Baarn. De finish is open van 11:00 tot 17:00 uur. Wil je na de finish je spieren losmaken? Maak dan tussen 11.00 en 17.00 uur gebruik van de gratis massage. 

Na afloop vier je jouw wandelprestatie met een finishfeest. Naast dat er een dj aanwezig zal zijn gaat zaterdag het dak eraf met de muziek van rockband Shpritz, Different & Cook en op zondag kun je swingen op de muziek van soul & funk band Archie Bunker Band. In de Gildetent zijn er genoeg horecavoorzieningen aanwezig om naar jouw prestaties jouw honger en dorst te stillen!

Lees bij bereikbaarheid hoe je de start- en finishlocatie kunt bereiken.