• Nieuws
  • Soester Wandelweekend 2020 is afgelast

Soester Wandelweekend 2020 is afgelast

Het scenario waar we al voor vreesden is nu helaas ook werkelijkheid geworden. Door de verspreiding van het coronavirus in onze samenleving is het niet verantwoord een aantal van onze sportevenementen plaats te laten vinden.

Vandaag, 21 april, besloot het kabinet dat alle evenementen in Nederland tot 1 september geen doorgang mogen vinden, daardoor zijn we genoodzaakt om het Soester Wandelweekend af te gelasten.

Hoe vervelend dit ook is, we begrijpen de genomen maatregelen wel. Wij staan als sportorganisatie voor een gezonde samenleving. Wij zijn een club met een maatschappelijk missie. Jouw gezondheid en die van vrijwilligers en medewerkers staat altijd voorop.

We begrijpen als geen ander dat het voor jou een grote teleurstelling is om niet deel te kunnen nemen aan het Soester Wandelweekend. Wandelen door de afwisselende natuur van Baarn en Soest met volop bloeiende heide, overweldigende zandvlaktes en indrukwekkende bossen, langs bijzondere bezienswaardigheden zoals Vliegbasis Soesterberg, Villa De Paltz en Paleis Soestdijk en een unieke start en finish op het Gildeterrein in Soest. We gaan het allemaal missen. Laten we nu met alle sporters in Nederland volhouden, zodat we straks weer samen kunnen sporten.

Sta jij ingeschreven voor het Soester Wandelweekend? Dan word je via een persoonlijke mail nader op de hoogte gebracht.