• Nieuws
  • Wat kun je nog meer doen tijdens het Soester Wandelweekend?

Wat kun je nog meer doen tijdens het Soester Wandelweekend?

In het weekend 17 en 18 augustus is er meer te doen dan alleen wandelen. Heb jij na jouw wandeldag nog zin in een andere activiteit? Bekijk dan hieronder wat je allemaal kunt doen.

Er worden in Soest nog twee goede doelen evenementen georganiseerd in het weekend van 17 en 18 augustus. Voor beide evenementen zijn nog kaartjes beschikbaar.

Eemconcert
Zaterdagavond vind het Eemconcert plaats. Een uniek concert aan de Eem. Start concert 20.00 uur tot 22.30 uur. Kosten 15 euro. Met jouw stempelkaart krijgt je € 2,50 korting per kaartje per persoon. Kaartjes kunnen ter plekke nog gekocht worden op zaterdagavond 17 augustus, zolang er nog kaartjes beschikbaar zijn, vanaf 19.30 uur. Locatie Eemweg 4 in Soest. Kinderen onder de 16 jaar zijn gratis.

kijk voor meer informatie op www.eemconcert.nl.

FrankLin Festival
Zondagmiddag kun je genieten van het FrankLin Festival. Een uniek concert in Openluchttheater Cabrio. Een festival, speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking, vol goede muziek, lekker eten en leuk entertainment. Optredens van o.a. Frans Duijts, Monique Smit, Dries Roelvink, de Deurzakkers en One-Two-Trio. Kosten € 20. Met jouw stempelkaart krijgt je € 2,50 korting per kaartje per persoon. Kaartjes verkrijgbaar op zondagmiddag 18 augustus vanaf 14.00 uur bij de kassa van Openluchttheater Cabrio in Soest, zolang er nog kaartjes beschikbaar zijn. Openingstijden van het festival: 14.00 uur tot 20.00 uur. 

Kijk voor meer informatie op www.franklinfestival.nl.

Museum Soest
In het museum zijn een aantal vaste exposities ondergebracht zoals een wagenmakerij, het kerkelijk leven in Soest en Soesterberg, vele oude ambachten, een schoolklasje en een natuurafdeling. Ook is er informatie te vinden over het Soester Gilde. Naast de vaste exposities zijn er regelmatig wisselexposities te bewonderen. De wisselexposities die op dit moment te bewonderen zijn in Museum Soest zijn Jan van der Geest (fotograaf), Antoinette Elsinga (seleniet-kunstenares) en Ria Huurdeman (aquarellen). Op vertoon van je stempelkaart krijg je bij jouw bezoek aan het Museum Soest € 2,50 korting (€ 2,50 i.p.v. € 5,-). Deze korting geldt van 17 augustus t/m 8 september 2019. Het museum is open op de woensdag, de vrijdag, de zaterdag en de zondag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Adres museum: Steenhoffstraat 46, Soest.

Kijk voor meer informatie op www.museumsoest.nl.

Paleis Soestdijk
Heb jij Paleis Soestdijk altijd al eens van binnen willen bewonderen? Op vertoon van jouw deelnemersboekje krijg jij € 3,50 korting op het entreegeld voor maximaal vier personen. Met wie ga jij Paleis Soestdijk bezoeken?