• Nieuws
  • Tips voor in het weekend

Tips voor in het weekend

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor in de middag of avond? Dat kan! Na het volbrengen van jouw wandelprestatie zijn er verschillende activiteiten om te doen in het weekend van 18 & 19 augustus. Op vertoon van jouw stempelkaart kun je profiteren van diverse kortingen. Lees verder voor meer informatie.  

Museum Soest
In het museum zijn een aantal vaste exposities ondergebracht zoals een wagenmakerij, het kerkelijk leven in Soest en Soesterberg, vele oude ambachten, een schoolklasje en een natuurafdeling. Daarnaast zijn er in het museum nog eens vele gebruiksvoorwerpen te bewonderen. Het museum geeft onder andere een duidelijk beeld van werken en wonen in Soest en Soesterberg, maar is ook heel herkenbaar voor de bezoekers van buiten Soest. Naast de vaste exposities zijn er regelmatig wisselexposities te bewonderen. Op vertoon van je stempelkaart van deelname aan het wandelweekend in Soest krijg je bij jouw bezoek aan het Museum Soest € 2,50 korting (€ 2,50 i.p.v. € 5,-). Deze korting geldt van 18 augustus t/m 9 september 2018. Het museum is open op de woensdag-, de vrijdag-, de zaterdag- en de zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Adres museum: Steenhoffstraat 46, Soest. Zie ook www.museumsoest.nl

Soester Wandelmenu
Geniet bij verschillende restaurants – op vertoon van jouw stempelkaart – van het speciale Soester Wandelmenu. Speciaal voor deelnemers aan het Soester Wandelweekend bieden diverse restaurants in en rondom Soest en Baarn een speciaal Soester Wandelmenu. Op 18 en 19 augustus kun je genieten van het Soester Wandelmenu op vertoon van jouw stempelkaart. Lees hier meer informatie over de deelnemende restaurants. 

Eemconcert
Wil je na jouw wandelprestatie genieten van een mooi concert aan de rivier de Eem? Op 18 Augustus om 20.00 uur speelt het Eemlander Blaaskapel vrolijke muziek vanaf een bijzonder podium. Het concert wordt professioneel uitgelicht en versterkt en er zijn voldoende zitplaatsen. Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.15 uur. Kaarten á €25,00 (inclusief 1 consumptie) zijn te bestellen door een mail te sturen naar concert@pvosoest.nl. Op vertoon van je stempelkaart krijg je €2,50 korting per persoon op dit concert. Kinderen onder de 16 jaar hebben gratis toegang.

Adres museum: Eemweg 4, Soest. Zie ook www.eemconcert.nl